Pri registraciji ali nakupu stranka dovoli podjetju Triskelion d.o.o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Podjetje Triskelion d.o.o. se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 86/2004, 94/2007) vse podatke uporabljalo izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bo posredovalo tretji stranki.

Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas, oz., če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga le-ta predvideva.

Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil, komunikacijo s stranko, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če stranka v to privoli, za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko telefona, e-pošte, pisno na naslov).

V tem kontekstu se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, datum rojstva, spol, telefonska številka, naslov e-pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino. V kolikor gre za darilni bon, se zbirajo še ime in priimek obdarovanca ter njegov naslov.

Podjetje Triskelion d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov svoje spletne strani in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani.

Vnašanje osebnih podatkov in podatkov za plačilo poteka preko varnega spletnega obrazca zaščitenega z enakimi ali podobnimi šifrirnimi mehanizmi, kot jih uporabljajo banke in druge zaupanja vredne institucije.

Uporabnik je za varovanje osebnih podatkov odgovoren tudi sam in sicer na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih, preko njihovega uporabniškega računa.