Prikaz vseh 14 rezultatov

Boris Karlovšek: TAJNI POLICIJSKI SODELAVEC

19,60 
Prvi del trilogije o dolgo zamolčani slovenski korupciji in tajnih policijskih delovanjih.

Donna Eden in David Feinstein: ENERGIJA LJUBEZNI

Original price was: 32,70 €.Current price is: 24,52 €.
Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo.

Dr. Ana Gifing: KRONO KUHARICA

24,90 
Program prehrane dr. Gifingove je zgolj pravilno kombiniranje urnika prehranjevanja glede na glikemični indeks živil, glede na njihovo kislinsko-bazično ravnovesje ter glede na to, katera živila so izvor estrogena in katera zavirajo njegovo pretirano delovanje. Program ne vključuje štetja kalorij, tehtanja živil in odrejanja količin hrane.

Dr. Richard Lippman: OSTANI PRI 40-IH BREZ DIET ALI NAPORNE VADBE

19,90 
Knjiga odpira zanimive nove možnosti, ki bodo izboljšale kakovost vašega življenja, obljubljajo pa tudi, da boste svojemu življenju lahko dodali še nekaj zdravih let.

Jan van Helsing: ROKE PROČ OD TE KNJIGE!

24,90 
Avtor v tej mednarodni uspešnici govori tudi o igricah bogov-stvarnikov človeka, skrivnem védenju templjarjev, pripravah na novi svetovni red, indigo otrocih, nezemljanih v podzemeljskih mestih, letečih diskih in prosti energiji, ki se že uporablja …

Katja Škrabar: SEM TO RES JAZ?

Original price was: 10,00 €.Current price is: 9,00 €.
Dotaknila sem se svojega življenja. Kako sem jaz nekatere stvari v življenju spremenila, ko sem se naučila drugačnih, novih reakcij.

Louise L. Hay: MEDITACIJE

17,00 
Knjiga Meditacije je knjiga o idejah za spodbujanje ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam.

Louise L. Hay: TELO JE TVOJE

17,00 

Miselni vzroki telesnih bolezni

"Modra knjižica" Telo je tvoje je Louisino prvo delo. Od prve izdaje, sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja, je postala nepogrešljiva neštetim bralcem po vsem svetu.

Marjetka Jeršek: VETRA NALIV IN KNJIGA STRUPOV

Original price was: 19,90 €.Current price is: 18,51 €.
Napeta ezoterična kriminalka, ki govori o večni borbi med dobrim in zlom.

Sanja Lončar: SVEŽA ZELENJAVA Z DOMAČEGA VRTA 365 DNI

29,80 
Nova spoznanja, nekaj malega materiala, zlasti pa drugačen način dela na vrtu – in svežo zelenjavo boste pobirali 365 dni v letu.

Tadej Pretner: ENCIKLOPEDIJA IZBRANIH ZDRAVILNIH KAMNOV

34,00 
V kontekstu te knjige nas zanimajo kamni predvsem v smislu izboljšanja zdravja, kvalitete življenja in duhovne rasti.

Vadim Zeland: APOKRIFNI TRANSURFING 1

24,00 
Osvobajamo zavest

Ruski fizik Vadim Zeland nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1 predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih odnosih.

Vadim Zeland: APOKRIFNI TRANSURFING 2

24,00 
Osvobajamo dojemanje
Apokrifni transurfing 2: Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano. To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.

Vadim Zeland: KOMPLET APOKRIFNI TRANSURFING

Original price was: 48,00 €.Current price is: 45,00 €.
Komplet vsebuje knjigi: - Apokrifni transurfing 1 in - Apokrifni transurfing 2