Prikaz vseh 10 rezultatov

Aleksander Batič: VSEENO, VSE JE ENO

29,00 
Knjiga je svojevrsten poklon vsem naravnim lepotam Slovenije, še posebej naše junake inspirirajo reke in morje. Bralec jih lahko, tako v samoti narave kot v objemu mesta, povežeš s svojim notranjim mirom in ostalimi dimenzijami bivanja.

Dušica Kunaver: UČIM SE UČITI

12,00 
Vsebina pomaga otrokom, da bolje spoznajo sebe, staršem pa, da se spomnijo sebe v šoli in da skupaj z otrokom poiščejo, kakšno učenje je na kožo pisano njihovemu otroku.

James Van Praagh: PUSTOLOVŠČINE DUŠE

14,90 
Branje knjige Pustolovščine duše nas prepriča, da obstaja nekaj več kot zgolj življenje, ki ga zaznavamo s svojimi petimi čutili. Nekje med zanositvijo in rojstvom Duh vstopi v telo kot duša. Duša je utelešen Duh.

Marjan Ogorevc: SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

22,00 
Temelj za knjigo Spreminjamo sebe, spreminjamo svet, ki je nastala po avtorjevih predavanjih v Cankarjevem domu, so izkušnje, ki jih je nabiral v svoji dolgoletni terapevtski praksi, pri trenerskem delu in vodenju šol za bioterapevte.

Nenad Vladić: OD TALENTA DO USPEHA – POPOTOVANJE VELIKANOV

26,90 
Podajte se na dogodivščino z desetimi uspešnimi Slovenci...

Stephen King: GOSPOD MERCEDES

Original price was: 13,99 €.Current price is: 13,29 €.
Trilogija o Billu Hodgesu, 1. del

Stephen King: VELIKI POHOD

Original price was: 13,99 €.Current price is: 13,29 €.
Vsako leto 1. maja se sto najstnikov zbere v Mainu na ameriško-kanadski meji in se poda na tekmovanje, znano kot Veliki pohod. Udeleženci morajo ves čas držati določeno hitrost, ne da bi se ustavili, zmagovalec pa dobi glavno nagrado – karkoli želi.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI I. STOPNJA

19,90 
Prostor različic Prostor različicTransurfing ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI II. STOPNJA

19,90 
Šelestenje jutranjih zvezd V drugi knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti se boste začeli obračati k svoji duši in prepoznavati njene neomejene zmožnosti. Odkrivali boste skrivnosti starodavnih čarodejev, ki vam bodo omogočile upravljati realnost na povsem svojevrsten način. Spoznali boste čarobno silo namere, naučili se boste razširiti svoje področje udobja in podati naročilo, da bi se vam lahko uresničile sanje.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI III. STOPNJA

19,90 
Naprej v preteklost
V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti: Naprej v preteklost spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.