Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Angela Martens: URIN KOT ZDRAVILO

14,90 
V tej knjigi boste o koristnih učinkih svojega urina izvedeli še veliko več: zakaj urin ni škodljiva odpadna snov, temveč dragocena tekočina, polna zdravilnih učinkovin, ter kako lahko urin kot staro preizkušeno domače zdravilo najučinkoviteje in brez velikega truda uporabimo za zunanjo in notranjo obravnavo telesa.

Anita Šupe: RESNICE IN LAŽI O HRANI (dopolnjena izdaja)

19,90 
Med najnovejšimi znanstvenimi spoznanji o zdravi hrani in tistim, kar vedo v zdravniških ordinacijah, je velikanski prepad. Neznanje zdravnikov je veliko. Zdravniki bi morali spremljati strokovno literaturo ter osebna mišljenja in spoznanja uporabljati pri svojem delu, ne pa se naslanjati na pripovedi farmacevtov.

Dr. Earl L. Mindell, dipl. farm.: ZDRAVILNA MOČ ČESNA

14,90 
Česen je eno najbolj zdravih živil. V tej knjigi je razlaga, kako krepi odpornost organizma in zmanjšuje dejavnike tveganja za srčnožilna obolenja, raka in druge najresnejše bolezni sodobnega časa; kako izberemo pravi pripravek; kako premaguje klice – pa tudi kako ne deluje, če ni pravilno pripravljen, vsaj narezan …

Jay S. Cohen, dr. med.: MAGNEZIJ – REŠITEV ZA VISOK KRVNI TLAK

12,90 
Magnezij je ključnega pomena za normalno delovanje živčevja, mišic, krvnih žil, kosti in srca, vendar ga primanjkuje pri več kot 75 odstotkih prebivalstva. Dr. Cohen z izdajo knjižice Magnezij – rešitev za visok krvni tlak vam in vašemu zdravniku želi predstaviti vse potrebne informacije za razumevanje vloge magnezija pri preprečevanju in zdravljenju visokega krvnega tlaka.

Lili Sorum: POPOLNOMA PRIPRAVLJENI

2,00 
Imate vprašanje? Odgovor poiščite v knjižici! Knjižico Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM lahko uporabljate tudi po poteku leta 2019 kot ORAKELJ. Zaprtih oči postavite vprašanje, odprite knjižico in preden oči odprete določite ali se odgovor nahaja na levi ali na desni strani.

Sonja Bertalanič: POST IN CELOSTNA HRANA ČLOVEKA

29,00 
V knjigi Sonje Bertalanič, magistrice varne prehrane, je pomembno sporočilo: da lahko življenjski procesi v našem telesu zatrejo in izločijo škodljive snovi ter popravijo škodo. Ne z »zdravljenjem« s t.i. »zdravili«, temveč z uporabo istih snovi in pogojev, ki primarno omogočajo živemu organizmu, da se v naravi normalno razvija in živi.

Stephen King: KONEC IZMENE

13,29 
Trilogija o Billu Hodgesu, 3. del

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI IV. STOPNJA

18,90 
Upravljanje realnosti
V četrti knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti boste podrobneje spoznali proces nastajanja realnosti, doseganja uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad in odvisnosti ter soustvarjanja življenja. Učili se boste stati s prekrižanimi rokami in poskrbeti, da svet sam naredi prve korake v smeri vaših želja.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI V. STOPNJA

18,90 
Jabolka padejo v nebo
Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.