Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

Andreas von Rétyi: MOČ SAMOZDRAVLJENJA

19,90 
Veliko je ljudi, ki so se oprijeli zadnje rešilne bilke, se podvrgli nenavadnim alternativnim terapijam in so ozdraveli kljub temu, da so se zdele njihove možnosti za ozdravitev po prejšnjih problematičnih in stresnih klasičnih terapijah nemogoče. To je mogoče zaradi širokega nabora samozdravilnih sposobnosti, ki jih ima v sebi vsako živo bitje. Zdravniki teh ozdravitev preprosto ne morejo razložiti. Ta knjiga nas seznanja z nenavadnimi načini zdravljenja, novimi spoznanji, ki imajo moč, da dopolnijo medicino in premaknejo paradigme. Napisana je na podlagi izkušenj, poročil o bolnikih in mnenj zdravnikov odprtega duha, ki so uvrstili samozdravljenje med osrednje predmete svojega zanimanja.

Anthony William: MEDICINSKI MEDIJ

29,90 
O kroničnih in skrivnostnih boleznih, in kako končno ozdraveti.

Anthony William: ZDRAVLJENJE ŠČITNICE

29,90 
Resnica o Hashimotovem tiroiditisu, Gravesovi bolezni, nespečnosti, hipotirozi, vozličih v ščitnici in Epstein-Barrovem virusu
Ali nekontrolirano pridobivate ali izgubljate težo? Občutite mravljinčenje in otopelost? Vas muči nespečnost? Imate vročinske valove in ste občutljivi na mraz? Vas mučita zaprtje in napihnjenost? Se spopadate z anksioznostjo, paničnimi napadi ali depresijo? Imate sindrom nemirnih nog? Imate fibromialgijo? Doživljate možgansko meglo ali težave s spominom?

Apolonija Klančar: POZOR(NOST)! ZA STARŠE IN UČITELJE

24,00 
Knjigo bi morali prebrati vsi starši otrok, ki se obnašajo manj primerno, so preživahni, impulzivni, in jezljivi, včasih v ravnanjih nelogični in neobvladljivi ter z različnimi diagnozami. Prebrati bi jo morali njihovi učitelji, trenerji in zdravniki.

Emily Enveritas: HIŠA NA PRAGU KANADSKE DIVJINE I: DEŽELA GRIZLIJA IN PUME

19,80 
Knjiga je na prvi pogled res le romantična zgodba z erotičnimi vložki, vsebuje pa sporočila na več ravneh. Rdeča nit v ozadju napetega pustolovskega odhoda v divjino in ljubezenskega dogajanja je iskanje sebe, prepoznavanje pravih vrednot in lastne pristnosti ter soočenje z obrambnimi mehanizmi pred zavrnitvijo, neustreznostjo in razočaranjem, ki jih pozna vsak od nas.

Gregg Braden: MED ZNANOSTJO IN DUHOVNOSTJO

27,90 
Ustvarjanje nove zgodbe o človeštvu
Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo združitve najnovejših znanstvenih dokazov in starodavnih duhovnih modrosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. V knjigi nam ponuja novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo vsi ljudje.

James F. Twyman: MOJZESOVA ŠIFRA

17,50 
Pred 3500 leti je Bog Mojzesu zaupal skrivnost, ki je spremenila prihodnost človeštva. Sledilo je nekaj najbolj neverjetnih čudežev v zgodovini, in to zaradi uporabe preproste šifre, ki aktivira moč ustvarjalne božje sile. Ta starodavna tehnologija je bila od takrat izgubljena in pozabljena, sedaj pa jo James F. Twyman razkriva v svoji knjigi. Šifra lahko - če jo človeštvo naposled začne uporabljati - preobrazi planet in nam vsem prinese bogate darove.

Jožko Battestin: OSNOVE GRAFOLOGIJE

19,90 
Za Osnove grafologije, knjigo Jožka Battestina, profesorja in univerzitetnega diplomiranega inženirja v pokoju, velja rek habent sua fata libelli – Knjige imajo svojo usodo. Knjiga je nastala po dolgih desetletjih avtorjevega intenzivnega ukvarjanja z grafologijo. Tudi v sodelovanju z Antonom Trstenjakom, utemeljiteljem slovenske grafologije, kateremu je tudi posvečena.

Manfred Spitzer: OSAMLJENOST

24,90 
Osamljenost je za vsakega posameznika bistveno nevarnejša kot katerakoli druga znana smrtonosna bolezen. Prizadene lahko vsakogar. Mlade in stare, moške in ženske, revne in bogate. In na dolgi rok zaradi osamljenosti umiramo!

Marjan Ogorevc: ČLOVEK, KAM GREŠ?

28,00 
Ali bomo v bodoče bolj zdravi, živeli bolje, bili bolj zadovoljni in predvsem svobodni, karkoli to že za nekoga pomeni, je odvisno predvsem od našega razumevanja, zakaj smo, kjer smo, kako je do težav prišlo, in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje stanje. Predvsem pa pripravljenosti, da spremenimo način življenja, prehranjevanja, razmišljanja in zavedanja, da če ne bomo tvorno in aktivno sodelovali v umeščanju sebe v sodobni družbi, bodo to namesto nas, in najhuje v našem imenu, naredili drugi, kar pa nas bo lahko drago stalo.

Milena Miklavčič: OGENJ, RIT IN KAČE NISO ZA IGRAČE, 3. del

30,00 
S tretjo knjigo moških zgodb iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače Milena Miklavčič zaključuje s poljudnimi raziskavami, zapisi in intervjuji o medsebojnih odnosih in intimi na slovenski način. Vse tri knjige zaobsegajo čas od leta 1900 pa vse do danes.