Prikazovanje 1–36 od 140 rezultatov

Aleksandra Furlan: PORTAL ALTAJ: Na pragu pete dimenzije

24,00 
Portal Altaj - na pragu pete dimenzije je potopis in hkrati osebno pričevanje o izjemni življenjski izkušnji, ki se je dotaknila vseh ravni avtoričinega bitja. Knjiga predstavlja južnosibirski Altaj kot enkraten kraj na Zemlji in portal, ki nam odpira vrata v svetove širše zavesti.

Aleksandra Veble: BISERNA KOPEL

25,30 
Nov roman slovenske avtorice o ljubezni, odvisnosti in odnosih.

Alenka Furlan: PREBUJANJE 1. del

26,90 
Zgodovina prebivalcev nekdanje Koroške in nekdanjega Prekmurja

Alexa Kaye: RECITE NE MESU

6,90 
Svojo prehrano lahko pozitivno spremenite brez radikalnega spreminjanja svojega življenjskega sloga. Še vedno lahko jeste okusno, hranljivo hrano, ne da bi se vam zdelo, da karkoli zamujate. Ta praktična knjiga je polna prehranskih nasvetov, trikov za preminjanje življenjskega sloga in okusnih receptov za brezmesne jedi, ki bodo olajšali vaše prve korake na tej poti sprememb.

Ana Pogačnik: BITI ČLOVEK – ZDAJ

15,00 
Novi vpogledi v življenje po življenju nam pokažejo,  v kakšno pomoč nam je, če končno vključimo ta del dušne poti v našo sliko življenja.

Anja Horvat Jeromel: KVANTNI KREATOR

27,00 
Knjiga Kvantni kreator predstavlja odskočno točko za kvantni skok, ki bralcu omogoči, da začne mojstrsko ukrivljati prostor in čas ter v materialno realnost vnašati oprijemljive želene okoliščine, ki mu prinesejo globok občutek zadoščenja in osebnega uspeha.

Anthony William: SOK ZELENE

25,00 
Najmogočnejše zdravilo našega časa, ki je pomagalo že milijonom ljudi po vsem svetu
V knjigi boste odkrili, kako sok zelene učinkuje protivnetno, kako okrepi alkalnost telesa in spremeni življenje, poleg tega pa opiše, kako ga pravilno pripraviti.

Antti Tuomainen: ZAJČJI FAKTOR (broširano)

14,95 
Zajčji faktor je triumf temačne srhljivke, katere napetost se prepleta z užitkom, ki ga ponujata lepota in naključnost življenja.

Avro Manhattan: VOHUNSKE SPLETKE IN UMORI NA SVETEM SEDEŽU

26,00 
Nenadne, nepojasnjene smrti treh papežev 20. stoletja, da o škofih, kardinalih in papeških kandidatih sploh ne govorimo
Knjiga Avra Manhattana je služila kot izhodišče številnim avtorjem, ki so obravnavali vlogo Vatikana ob vzponu fašizma in nacizma kot tudi tistim, ki še vedno poskušajo osvetliti vzroke nenavadne smrti Janeza Pavla I. po le 33 dneh papeževanja.

Barbara Černe: MARMELADE IN ŽELEJI Z ZELIŠČI

9,90 
Avtorica priročnika Marmelade in želeji z zelišči je združila prijetno s koristnim. Sladka si življenje in ob tem skrbi za zdravje, ko si kuha marmelade in želeje z zelišči. Priročnik nam pomaga, da si omarice napolnimo z izbranimi začimbami in zelišči, jih dodajamo sadju in zelenjavi in kuhamo tisto, kar nam res koristi.

BESEDE ŽIVLJENJA ZA ZDRAVJE DUŠE IN TELESA

19,00 
Obsežno Kristusovo razodetje, ki daje podrobno znanje o notranjih procesih v človeku, ki vodijo do bolezni ali zdravja.

Bojan Bizjak: BONISIMO

22,00 
Bonisimo je umetnik, ki se je rodil v Istri in ga je življenje zasidralo v Ljubljani. Nekaj časa je bil tudi mornar, največ časa pa je posvečal kitari in pisanju pesmi. Vsekakor je glavni lik izpovedni poskus odstiranja vzgibov za pesmi in glasbo.

Breda Rožič: SKRIVNOSTI ŽIVLJENJA: NE PUSTITE SE ZAPELJATI

24,90 
Knjiga Skrivnosti življenja bralca za roko vodi po poti spoznavanja smisla življenja, duhovnega razvoja.

Brigita Šušteršič: VZGOJA LASTNIH SADIK

29,90 
V knjigi boste našli vse o vzgoji sadik za domači vrt. Izvedeli boste, kako preprosto lahko vzgojite sadike v hiši, rastlinjaku, domačem kalilniku ali pa na prostem. Opisanih pa je tudi 50 različnih sadik listnatih rastlin, plodovk, korenovk, cvetnic in zelišč.

Catherine Bybee: PREGANJANJE SENC (broširano)

13,95 
Roman o ženskem opolnomočenju, soočanju s preteklostjo in, seveda, iskanju ljubezni …

Chloe Ramsden: RECITE NE DRUŽBENIM OMREŽJEM

6,90 
Čeprav so družbena omrežja velik del sodobnega življenja, se lahko po njihovi uporabi počutimo izžeti, neosredotočeni in nezadovoljni – lahko pa bi bilo drugače! V tej knjigi najdete vse, kar potrebujete za ponovni prevzem nadzora. S 100 praktičnimi nasveti, od izklopa do preklopa na pozitivne novice, boste enostavneje naredili prve korake proti srečnejšemu življenju na spletu.

Colin Rushton: SABOTER IZ AUSCHWITZA

24,00 
Navdihujoča resnična zgodba britanskega vojaka, ki je kot vojni ujetnik preživel Auschwitz

Colson Whitehead: FANTJE IZ NICKLA (broširano)

12,95 
Roman, ki je pisatelju prinesel že drugo Pulitzerjevo nagrado, odstira še eno temno poglavje ameriške zgodovine, opisano skozi zgodbo dveh fantov, po krivem obsojenih na grozljivo prestajanje kazni v prevzgojnem domu na Floridi.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA (1. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Čaka ga težak zmajski preizkus, ki mu odpira vrata v članstvo plemena.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: JUNAKOV VODNIK PO SMRTONOSNIH ZMAJIH (6. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Želi si le lepega, spokojnega rojstnega dne. Ga bo preživel — ali bo prav na svoj rojstni dan umrl?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO POSTATI GUSAR (2. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Namenjeno mu je, da bo postal poglavar, zato se mora vsaj pri nečem izkazati.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO PREMODRITI ZMAJEV UROK (4. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ali lahko preživi poslanstvo, s katerim poskuša rešiti svojega prijatelja — in odkrije, kako premodriti zmajev urok?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO ZASUKATI ZMAJSKO ZGODBO (5. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Srečanje z zmajem iztrebljevalcem bo eno od najstrahotnejših izkustev v njegovem pustolovskem življenju.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: UČIMO SE ZMAJŠČINE (3. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ko ga ujamejo Rimljani, ga lahko rešita le Viki in njegov prijatelj Škilek.

Danica Vidmar: DEKLICE BREZ GNEZDA

23,00 
Knjiga, ki bo vaša opora za pot, na kateri boste z empatijo do sebe in staršev pogledali pod družinsko preprogo in zavestno preoblikovali boleče družinske vzorce. Le tako se bolečine iz družinskih skrinj ne bodo prenašale naprej. Za avtorico je bilo prelomno osebno srečanje z danskim družinskim terapevtom Jesperjem Juulom, s katerim se je seznanila, ko je bila že babica. Dr. Manca Košir spremno besedo zaključi z vzpodbudnim: Je mogoče!

Daniel Silva: ANGLEŠKI VOHUN (broširano)

15,95 
Prodajna uspešnica št. 1!
Na muhi je plemkinja. V ozadju je maščevanje. Na palubi se je zgoraj brez, s pijačo v roki, sončila najslavnejša ženska na svetu. In v podpalubju, kjer je pripravljal predjed iz koščkov tunine, kumar in ananasa, je bil moški, ki jo bo ubil …

Daniel Silva: ROP

15,95 
Prodajna uspešnica št. 1!
Gabriela Allona, restavratorja in legendarnega vohuna, ki v Benetkah restavrira slovito Veronesejevo sliko, pokliče na pomoč italijanska policija.

David R. Hawkins, dr. med.: POT V SVOBODO Z METODO OPUŠČANJA

27,00 
Knjiga Pot v svobodo opisuje preprosto in učinkovito metodo, s katero opustimo vse ovire na poti do razsvetljenja in se osvobodimo negativnosti.

Dawson Church: BLAŽENI MOŽGANI

32,00 

Nevroznanost preoblikovanja možganov za več trpežnosti, ustvarjalnosti in radosti