Prikazovanje 1–12 od 256 rezultatov

A.B. Kroos: BLIZU

22,00 
Ljubezenska zgodba v kateri avtorica raziskuje več oblik ljubezni. Ljubezen med očetom in hčerko, neuslišano ljubezen, neizpovedano ljubezen in prijateljstvo.

Adrian Predrag Kezele: LJUBEZEN: VEČ NI PREVEČ

28,90 
Ljubezan: več ni preveč je morda najbolj presenetljiva knjiga Adriana P. Kezeleta. V izvirniku je izšla leta 2010 in dvignila kar nekaj … prahu. Pred dvema letoma je doživela pri naših sosedih ponatis, zdaj pa je čas, da se z njenimi dragocenimi informacijami obogatimo tudi Slovenci!

Alberto Villoldo: ŠAMAN, ZDRAVILEC, MODREC

24,99 
Alberto Villoldo opisuje bogata doživetja s perujskimi šamani, ki jih prepleta z navodili, kako stopiti v drugo pozornost, kako zaznavati svetlobno telo in čakre ter zdraviti odtise travm iz tega ali prejšnjih življenj.

Aleksandra Pinterič: ZADOVOLJNA V SEBI

27,00 
Knjiga Zadovoljna v sebi je praktični vodnik z vajami in posnetimi afirmacijami o spoznavanju lastne vrednosti, občutka zadovoljstva in ustvarjanja lepega odnosa s sabo in drugimi.

Aleksandra S. Kelc: BITI, KAR SEM

25,30 
Ko sem srečala sebe, sem spoznala, da ni potrebno nekaj postati, ampak samo BITI, kar sem.

Aleksandra Veble: DVOREC DARIL

25,30 
Roman Dvorec daril je posebna, enkratna ljubezenska zgodba, mešanica fikcije in resnice. Dvorec daril je že trinajsti roman avtorice Aleksandre Veble.

Aleksandra Veble: TIKI BAR

25,30 
Knjiga predstavlja čudovit opis ljubezni, najstniške jeze, modrosti starešin, hvalnice boginji Pele, bogastva Havajev in njihove kulture.

Aleksandra Winkler Drole: AKAŠKI ZAPISI: MOJSTRSTVO DUŠE

37,00 
Branje nudi razumno raziskovanje sveta akaš, kjer lahko nemogoče postane mogoče, saj lahko vplivamo na svoje življenje, postanemo močni kreatorji iz duše, ki posledično bolj harmonično in usklajeno deluje z ostalimi komponentami naše osebnosti (nižji jaz - ego in višji jaz, fizično telo, um). Predstavljam vam magijo »petega elementa«, ki ni element. Je AKAŠ.

Alenka Furlan: PREBUJANJE 2. del

29,90 
Nadaljevanje I. dela. O dognanjih na področju genetike, ki postavlja na glavo antisemitizem, o dogodkih v 19. stoletju in začetku 20. stoletja, ki so zanetili I. svetovno vojno in še o marsičem.

Älexander McCall Smith: NADARJENI GOSPOD VARG

17,99 
Detektiv Ulf Varg, zaposlen v malmöjskem Oddelku za občutljive zločine, kjer obravnavajo najbolj nenavadne primere na Švedskem, se tokrat spoprime s primerom anonimnega izsiljevanja zloglasnega pisatelja Nilsa Personna-Cederströma.

Allan Sachs D.C., C.C.N.: EKSTRAKT GRENIVKINIH PEČK

25,90 
Namen te čudovite knjige je posredovati informacije o izdelku, večinoma poznanem po nazivu ekstrakt grenivkinih pečk (EGP). Ekstrakt grenivkinih pečk je deloma neustrezna oznaka izdelka, ki se ga sicer pridobiva iz pečk, oplodja in membranskih snovi v grenivkah.