Prikaz vseh 8 rezultatov

Boris Karlovšek: ALGORITEM SMRTI

27,95 
Računalniška strokovnjaka, premožna solastnika družbe, ki se ukvarja z umetno inteligenco, prijavita umor ženske, ki je bila enemu žena, drugemu pa ljubica.

Boris Karlovšek: HANA IN BAMBINA

24,90 
Hana se požvižga na učenje, njen edini cilj je postati manekenka. Nesramno ošabna je, in ker ima visoko žepnino, je prepričana, da lahko vse kupi z denarjem. Vse ji teče kot po maslu, dokler se v družinskem podjetju ne zgodijo neprevedljive stvari.

Boris Karlovšek: KRVAVA ODKUPNINA

27,90 
Lars, Simon in Tobias so mladi narkomani, ki na temni in zapuščeni ulici Stockholma kujejo načrt za ugrabitev bogatega dekleta, da bi končno prišli do zajete vsote denarja. K sodelovanju pa naivno povabijo tudi policistom dobro poznanega kriminalca in morilca.

Boris Karlovšek: MEDENE SOLZE

25,00 
Roman Medene solze govori o dogodkih iz zgodnjih 70. let prejšnjega stoletja. Zgodba govori o boju zaljubljencev za srečo in priložnost, da bi zaživela skupaj.

Boris Karlovšek: MINISTER

27,00 
Policijska patrulja se odzove na sporočilo o streljanju in v stanovanjski hiši na robu Ljubljane odkrije truplo. Morilec je vzel življenje ministru in začne se lov za storilcem.

Boris Karlovšek: NOVINAR

29,00 
Robert Likar, po poklicu novinar, je v življenju že pri tridesetih dosegel vse. Ustvaril si je družino in postal glavni urednik velike časopisne hiše. Življenje mu je podstavilo nogo, zato je padel, kolikor je bil dolg in širok. Pobral se je in začel od začetka. Toda ne v Sloveniji.

Boris Karlovšek: TAJNI POLICIJSKI SODELAVEC

19,60 
Prvi del trilogije o dolgo zamolčani slovenski korupciji in tajnih policijskih delovanjih.

Boris Karlovšek: TAJNI POLICIJSKI SODELAVEC 2

29,90 
Drugi del trilogije o dolgo zamolčani slovenski korupciji in tajnih policijskih delovanjih.