Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

Dr. Becky Kennedy: DOBRI V SEBI

27,00 
V preteklih nekaj letih je dr. Becky Kennedy, ki jo sledilci nagovarjajo z »dr. Becky«, zanetila revolucijo v vzgoji. Milijoni staršev so siti nasvetov, ki so bodisi neučinkoviti bodisi ne vzbujajo dobrega občutka, zato so odprtih rok sprejeli opogumljajoči in učinkoviti pristop dr. Becky – model, ki priporoča, da se z otrokom raje povežemo, namesto da ga kaznujemo.

Ellen Dugan: PRAKTIČNI NASVETI ZA ZAŠČITNO MAGIJO

31,90 
Izčrpen vodnik za ustvarjanje močnih in učinkovitih zaščitnih urokov zase in za druge.

Jurij Pivka: SLOVENIJA: Dežela navdiha

50,00 
Navdihujoča fotomonografija o lepotah Slovenije Jurija Pivka in znanih slovenskih fotografov, kot sta Tomo Jeseničnik, Matevž Lenarčič in drugi.

Lana Rae: EN UTRIP NAENKRAT

27,00 
Priročnik in delovni zvezek za lepše in bolj ljubeče življenje. V knjigi je zbranih 366 dejanj, ki bodo spremenila tvoje življenje in te popeljala v sedanji trenutek.

Mag. Andreja Jernejčič: ZA ZMAGO NA ODRU

24,90 
Vse ključne informacije o nastopanju v strnjeni obliki na 54 straneh.

Maja Plantan: SONČNA IN SRČNA VZGOJA ZA SREČNO ŽIVLJENJE

23,00 
Priročnik, podkrepljen s konkretnimi primeri, s katerim bomo vzgojili otroka, ki se bo trudil graditi dobre odnose z drugimi in se bo razvil v srčnega, odgovornega in srečnega odraslega, ki ima občutek za sočloveka in zna razmisliti, kakšne posledice ima njegovo delovanje.

Petra Bole, Ivan Esenko, Andrej Šalehar: SVET OPRAŠEVALCEV

19,00 
Knjiga o opraševalcih in njihovi vlogi pri ohranjanju biotske pestrosti, povečevanju donosa pridelkov in podpiranju prehranske varnosti.

Robert Andolšek: IZKUŠNJE SO KLJUČ

27,00 
To je knjiga navadnih in posebnih ljudi. Zgodbe iz prakse opisujejo izzive običajnih ljudi, ki pa so hkrati posebneži, saj so uspešni podjetniki, ki vodijo sto in več sodelavcev.

ROKOVNIK 2024: V RITMU NARAVE

14,00 
Priročen žepni rokovnik za vsak dan in vsak letni čas.

Terri Cole: MOJSTRICA MEJ

27,00 
Temeljni vodnik o tem, kako biti iskrena in videna in kako (končno) zaživeti svobodno