Prikazovanje 1–12 od 86 rezultatov

Anastasia Korovkina, Lida Larina: SPOZNAM SE NA NARAVO

12,90 
Katere živali živijo v deževnem gozdu? Kako nastane slana? Kdaj spijo netopirji? Poišči odgovore na ta vprašanja in še mnogo drugih v tej zabavni knjigi dejstev!

Anastasia Korovkina, Lida Larina: SPOZNAM SE NA VSE

12,90 
Ali imajo pajki ušesa? Kdo je izumil vrtiljak? Kdo je bil najslavnejši pirat? Poišči odgovore na ta vprašanja in še mnogo drugih v tej zabavni knjigi dejstev! Poglej pod zavihke in izvedel boš veliko o očarljivem svetu okrog sebe!

Anton Ingolič: GIMNAZIJKA

27,00 
Gimnazijka je mladinski roman, v katerem je Anton Ingolič želel izraziti svoj protest zoper brezdušnost šole in mnogo premajhno skrb staršev za stiske doraščajočih otrok, a tudi kritiko prečesto zgolj površinskega zanimanja naše družbe za mladino. Zgodba je postavljena v leto 1965, ko Jelka obiskuje tretji letnik ljubljanske gimnazije.

Beatriz Osés: ERIK VOGLER: BELI KRALJ

22,00 
Za ekscentričnega Erika Voglerja, ki je obseden z redom in čistočo, se velikonočne počitnice niso mogle začeti slabše.

Beatriz Osés: ERIK VOGLER: SMRT V TOPLICAH

22,00 
Po zločinih, ki so se zgodili v Bremnu, Erik Vogler nujno potrebuje oddih.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA (1. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Čaka ga težak zmajski preizkus, ki mu odpira vrata v članstvo plemena.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: JUNAKOV VODNIK PO SMRTONOSNIH ZMAJIH (6. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Želi si le lepega, spokojnega rojstnega dne. Ga bo preživel — ali bo prav na svoj rojstni dan umrl?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO POSTATI GUSAR (2. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Namenjeno mu je, da bo postal poglavar, zato se mora vsaj pri nečem izkazati.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO PREMODRITI ZMAJEV UROK (4. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ali lahko preživi poslanstvo, s katerim poskuša rešiti svojega prijatelja — in odkrije, kako premodriti zmajev urok?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO ZASUKATI ZMAJSKO ZGODBO (5. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Srečanje z zmajem iztrebljevalcem bo eno od najstrahotnejših izkustev v njegovem pustolovskem življenju.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: UČIMO SE ZMAJŠČINE (3. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ko ga ujamejo Rimljani, ga lahko rešita le Viki in njegov prijatelj Škilek.

Cressida Cowell: NEKOČ SO BILI ČAROBNI (1. del)

22,90 
Želja in Xar se morata prebiti v skrite temnice vojščakovske utrdbe. Tam se prebuja nekaj, kar je spalo več sto let ...