Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Colin Rushton: SABOTER IZ AUSCHWITZA

24,00 
Navdihujoča resnična zgodba britanskega vojaka, ki je kot vojni ujetnik preživel Auschwitz

Doug Gold: LJUBEZEN ZA BODEČO ŽICO (broširano)

14,95 
V tej resnični zgodbi, ki kljubuje vsem preprekam, Jožefa Lobnik, jugoslovanska partizanska junakinja, in Bruce Murray, novozelandski vojak, sredi brutalne vojne odkrijeta ljubezen.

Frank Krake: ZADNJI PREŽIVELI (broširano)

15,95 
Mednarodna uspešnica! Resnična zgodba, ki vzbuja strahospoštovanje, govori o mladeniču, ki je preživel ne eno, pač pa tri koncentracijska taborišča in na koncu – v zadnjih dnevih vojne – bil bombardiran, medtem ko je bil ujet na nacistični jetniški ladji.

Gabriella Saab: ZADNJI ŠAH MAT (broširano)

15,95 
Kdor je prebral Tetovatorja iz Auschwitza Heather Morris in si ogledal televizijsko nadaljevanko Damin gambit, zagotovo ne bo spregledal tega neverjetnega prvenca, ki se dogaja med drugo svetovno vojno.

Gitta Sereny: POT V TEMO

34,00 
Kakšen človek sem jaz? Kako bi v podobnih okoliščinah ravnal sam? Kakšna bi bila moja resnica?

Heather Morris: TRI SESTRE (broširano)

15,95 
CIBI, MAGDA, LIVIA. Njihova zgodba vam bo strla srce. Njihova pot vas bo navdala z upanjem. Njihovih imen ne boste pozabili. Presunljiv nov roman avtorice knjig Tetovator iz Auschwitza in Cilkina pot, ki temelji na mogočni resnični zgodbi o upanju in preživetju.

Ivan Sciapeconi: ŠTIRIDESET UNIFORM IN EN GUMB (broširano)

13,95 
Presenetljiva in resnična zgodba. Žarek upanja v grozotah holokavsta in štirideset otrok, ki se jim je po več zapletih le uspelo rešiti.

Kate Quinn: LOVKA (broširano)

18,95 
Napeta, srce parajoča zgodba, ki v ospredje postavlja posledice vojne na življenje posameznika in ceno, ki jo terja iskanje pravice.

Luca Crippa, Maurizio Onnis: DEKLICA IZ KIJEVA

25,90 
Deklica iz Kijeva se prebere v nekaj urah, vendar bralca gane do dna, vzbuja ogorčenje nad človeško živalskostjo in hkrati daje upanje za prihodnost.

Marco Balzano: OSTALA BOM TU (broširano)

34,00 
Kakšen človek sem jaz? Kako bi v podobnih okoliščinah ravnal sam? Kakšna bi bila moja resnica?