Prikaz vseh 3 rezultatov

Charles Eisenstein: JOGA UŽIVANJA HRANE

19,00 
Joga uživanja hrane je praktičen in navdihujoč vodnik, ki predstavlja nove poglede na fizične in duhovne lastnosti sladkorja, maščob, mesa in ostalih živil. Obravnava teme kot so postenje, diete, predelava hrane, volja in osnovna načela skrbi zase. Knjiga se obrača na najvišjo avtoriteto – vaše telo – in razkriva, kako dostopati do njegovih spoznanj in jim slediti.

Charles Eisenstein: PODNEBJE: NOVA ZGODBA

25,00 
»Vse politike in prakse, ki sem jih opisal, lahko uresničimo že danes. Vizija zelenega sveta ni niti iluzorna niti realistična. Je pa mogoča. Od nas zahteva, da zaupamo svojemu védenju, da je ozdravljen svet, ozelenjen svet, lepši svet, resnično mogoč.«   - Charles Eisenstein

Charles Eisenstein: SVETA EKONOMIJA

29,00 
Knjiga Sveta ekonomija podrobno predstavlja zgodovinski razvoj denarja, ki sega od prvotnih darilnih ekonomij do prevladujočega kapitalizma. V svoji analizi avtor razkriva, kako je denarni sistem spodbudil odtujenost, tekmovalnost in pomanjkanje, kar je pripeljalo do razpadanja skupnosti in neustavljive rasti. V času, ko so ti vzorci dosegli vrhunec, se iz ruševin obstoječega sistema kaže priložnost za premik k bolj povezanemu, ekološkemu in trajnostnemu načinu življenja.