Prikaz vseh 10 rezultatov

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA (1. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Čaka ga težak zmajski preizkus, ki mu odpira vrata v članstvo plemena.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: JUNAKOV VODNIK PO SMRTONOSNIH ZMAJIH (6. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Želi si le lepega, spokojnega rojstnega dne. Ga bo preživel — ali bo prav na svoj rojstni dan umrl?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO POSTATI GUSAR (2. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Namenjeno mu je, da bo postal poglavar, zato se mora vsaj pri nečem izkazati.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO PREMODRITI ZMAJEV UROK (4. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ali lahko preživi poslanstvo, s katerim poskuša rešiti svojega prijatelja — in odkrije, kako premodriti zmajev urok?

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: KAKO ZASUKATI ZMAJSKO ZGODBO (5. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Srečanje z zmajem iztrebljevalcem bo eno od najstrahotnejših izkustev v njegovem pustolovskem življenju.

Cressida Cowell: KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA: UČIMO SE ZMAJŠČINE (3. del)

19,90 
Nova zbirka prinaša zabavno branje za »vse tiste, ki niso tako junaški, kot bi radi bili«. Viki III. je sin poglavarja Kosmatih huliganov. Ko ga ujamejo Rimljani, ga lahko rešita le Viki in njegov prijatelj Škilek.

Cressida Cowell: NEKOČ SO BILI ČAROBNI (1. del)

22,90 
Želja in Xar se morata prebiti v skrite temnice vojščakovske utrdbe. Tam se prebuja nekaj, kar je spalo več sto let ...

Cressida Cowell: NEKOČ SO BILI ČAROBNI: MAGIJA DRUGIČ (2. del)

22,90 

Vstopite v svet čarovnikov, vojščakov, pravljičnih bitij in mogočne magije v razburljivi domišljijski pustolovščini avtorice knjige Kako izuriti svojega zmaja.

Cressida Cowell: NEKOČ SO BILI ČAROBNI: POTRKAJ TRIKRAT (3. del)

22,90 
Želja in Xar sta izobčenca na begu, za petami pa so jima vojščaki, čarovniki in, kar je najhuje, COPRNIKI …