Prikaz vseh 6 rezultatov

Marjan Ogorevc: ČLOVEK, KAM GREŠ?

28,00 
Ali bomo v bodoče bolj zdravi, živeli bolje, bili bolj zadovoljni in predvsem svobodni, karkoli to že za nekoga pomeni, je odvisno predvsem od našega razumevanja, zakaj smo, kjer smo, kako je do težav prišlo, in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje stanje. Predvsem pa pripravljenosti, da spremenimo način življenja, prehranjevanja, razmišljanja in zavedanja, da če ne bomo tvorno in aktivno sodelovali v umeščanju sebe v sodobni družbi, bodo to namesto nas, in najhuje v našem imenu, naredili drugi, kar pa nas bo lahko drago stalo.

Marjan Ogorevc: IZHOD IZ MATRICE

34,00 
Vse življenje sem se počutil ujetega v matrico. Kot da sem ujet v močno pajkovo mrežo. Poskušali so me udomačiti, da bi postal suženj sistema. A jim je spodletelo. Življenje mi je ves čas postavljalo na pot navidezno nerešljive probleme, ki sem jim bil le s težavo kos. Hvaležen sem za to, saj sem postal tako močan, da sem se osvobodil ujetosti.  Končno sem med pisanjem knjige Izhod iz matrice doživel aha trenutek. Spoznal sem, da so bile edine ovire tiste v moji glavi. Sedaj vem, da kjerkoli sem, sem vedno svoboden. Matrica me ne omejuje več.

Marjan Ogorevc: MAGIJA

32,00 
Most med znanostjo in religijo
Gre za prepotrebno znanje s področja magije, urokov in prekletstev, ki je nekako zastrto z mistiko, strahom in vraževerjem, ki so tudi na našem prostoru ostali od preteklih rodov.

Marjan Ogorevc: NISEM S TEGA PLANETA

32,00 
Knjiga Nisem s tega planeta je rezultat dolgoletnih raziskav in razreševanja številnih zahtevnih terapevtskih primerov, ki so bioterapevtu Marjanu Ogorevcu odstrli vpogld v nove nezemeljske razsežnosti bivanja, v raznovrstna življenja zunaj našega planeta.

Marjan Ogorevc: SPREMINJAMO SEBE, SPREMINJAMO SVET

22,00 
Temelj za knjigo Spreminjamo sebe, spreminjamo svet, ki je nastala po avtorjevih predavanjih v Cankarjevem domu, so izkušnje, ki jih je nabiral v svoji dolgoletni terapevtski praksi, pri trenerskem delu in vodenju šol za bioterapevte.