Prikazovanje 1–12 od 20 rezultatov

OSHO ZEN TAROT

37,00 
Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so. V paketu boste prejeli kar 78 čudovitih tarot kart in knjižico z navodili za uporabo kart in natančnimi razlagami.

Osho: INTELIGENCA

21,70 
Osho v knjigi izpodbija splošno zamisel, da spodbujamo inteligenco z urjenjem intelekta. Intelekt je logičen, pravi; inteligenca pa je paradoksalna. Intelekt razstavlja stvari, da preučuje njihovo delovanje; inteligenca pa jih sestavlja in združuje, da ugotovi delovanje celote.

Osho: INTIMNOST

Original price was: 21,70 €.Current price is: 20,60 €.
Zaupajte sebi in drugemu
Ali smo v današnjem času sploh še sposobni resnične intimnosti? Smo pripravljeni drugi osebi razkriti najgloblje občutke in ranljivosti? Eden od največjih duhovnih učiteljev 20. stoletja v Intimnosti deli svojo modrost o ustvarjanju ljubečih odnosov. Nežno in sočutno nas popelje k vpogledu v to, kaj pomeni pripravljenost za resnično intimnost, odprtost in medsebojno zaupanje. Pomaga nam tudi prepoznati, zakaj se tako zelo bojimo intimnosti, kako preseči te strahove, opustiti svoje obrambne mehanizme in podpreti odnos s še več odprtosti, iskrenosti in zaupanja.

Osho: INTUICIJA

Original price was: 19,90 €.Current price is: 18,90 €.
Védenje onkraj logičnega mišljenja
Intuicije se ne da pojasniti znanstveno, saj je neznanstvena in nerazumna. Je nekaj, kar presega um. Je nekaj, kar ne izvira iz uma. Je nekaj, kar izvira iz točke, ki se je um sploh ne zaveda. Lahko jo občuti, ne zna pa je pojasnit

Osho: KNJIGA O MOŠKEM

Original price was: 21,70 €.Current price is: 20,60 €.
Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje
Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi.

Osho: KNJIGA O OTROCIH

Original price was: 19,90 €.Current price is: 18,90 €.
Podprimo svobodo in inteligenco novega rodu
Otroci imajo pristno svobodo. Radostni so, igrivi in naravno ustvarjalni. A ko odrastejo, je večina otrok žrtvovana bogovom »storilnosti« in lepega vedenja do te mere, da ostane samo nostalgija za otroštvom.

Osho: KNJIGA O ŽENSKI

21,70 
Vzpostavite stik z žensko močjo
Knjiga o ženski je zbirka vpogledov v edinstvene vidike ženske in njene moči.

Osho: Komplet INTIMNOST & USTVARJALNOST

Original price was: 41,60 €.Current price is: 37,50 €.
V kompletu boste prejeli dve prodajni uspešnici guruja in mistika Osha: Intimnost in Ustvarjalnost. Z raziskovanjem intimnosti boste okrepili svoj partnerski odnos in polepšali svoje spolno življenje. Z razvijanjem svoje ustvarjalnosti pa boste v svoje življenje vnesli več smisla, obilja, radosti in blagoslovov. OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.

Osho: Komplet INTUICIJA & STRAH

Original price was: 39,80 €.Current price is: 35,80 €.
V kompletu boste prejeli dve prodajni uspešnici guruja in mistika Osha: Intuicija in Strah. Z razvijanjem svoje intuicije in ustvarjalnosti boste v svoje življenje vnesli več smisla, obilja, radosti in blagoslovov. Od kod izvira strah? Kam gre? Kako vpliva na nas in naša življenja? Osho odgovarja na temeljna življenjska vprašanja in nas nauči, kako strah uporabiti sebi v prid. OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.

Osho: Komplet KNJIGA O MOŠKEM & KNJIGA O ŽENSKI

Original price was: 43,40 €.Current price is: 39,00 €.
Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi. Knjiga o ženski je zbirka vpogledov v edinstvene vidike ženske in njene moči. OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.

Osho: Komplet KNJIGA O OTROCIH & POGUM

Original price was: 39,80 €.Current price is: 35,80 €.
V kompletu boste prejeli dve prodajni uspešnici guruja in mistika Osha: Knjiga o otrocih in Pogum. V Knjigi o otrocih boste izvedeli, kako preprečiti, da bi svojim otrokom vsiljevali svoje podedovane omejitve, medtem ko boste v Pogumu odkrili, kako živeti pristno in zadovoljno. OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.

Osho: Komplet RADOST & SOČUTJE

Original price was: 39,80 €.Current price is: 35,80 €.
V kompletu boste prejeli dve prodajni uspešnici guruja in mistika Osha: Radost in Sočutje. Z raziskovanjem, kaj sočutje in radost v resnici sta, boste bolje spoznali sebe in zaživeli bolj radostno življenje, polno smisla in ljubečih odnosov. OSHO je eden od najbolj znanih in najbolj provokativnih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. V sedemdesetih je vzbudil pozornost mladih Zahodnjakov, ki so želeli izkusiti meditacijo in preobrazbo. Četrt stoletja po njegovi smrti leta 1990 se vpliv njegovih naukov širi, tako kot krog njegovih bralcev vseh starosti in z vseh koncev sveta.