Prikaz vseh 4 rezultatov

Paramhansa Jogananda: AVTOBIOGRAFIJA JOGIJA

27,90 
Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah. Otroška odkritja, njegovi obiski svetnikov in indijskih mojstrov, leta učenja v ašramu njegovega učitelja in dolgo skrito učenje samouresničenja, vse to je postalo z njegovim zapisom dosegljivo zahodnemu bralcu. Sledilci različnih duhovnih poti so prepoznali Avtobiografijo jogija kot mojstrovino duhovne literature. Knjiga pa je kljub vsej globini polna nežnega humorja, živih zgodb in praktične zdrave pameti.

Paramhansa Jogananda: ZNANSTVENO PODPRTE ZDRAVILNE AFIRMACIJE

16,90 
V tem klasičnem vodniku, knjigi Znanstveno podprte zdravilne afirmacije, za zdravljenje telesa in duha z močjo življenjske energije, nam Jogananda v preprostem jeziku razloži, kako nas afirmacija lahko preobrazi.

Paramhansa Yogananda: ČLOVEK, KI JE ZAVRNIL NEBESA

18,90 
Humor Paramhanse Yoganande
Zakaj je humor tako globoko cenjen? Smeh je eden največjih užitkov v življenju. Radost je temelj našega obstoja.

Paramhansa Yogananda: KAKO POSKRBIMO ZA SIJOČE ZDRAVJE IN VITALNOST

18,90 
Kdo si v življenju ne bi želel več energije in radosti? V tej knjižici Yogananda podaja praktične, navdušujoče in za vsakogar primerne predloge, kako si naberemo več energije in zdravja. Ta svež, dinamični pristop k fizični in mentalni vitalnosti je lahko pomemben košček v sestavljanki vašega duhovnega potovanja.