Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

Stephen King: 22. 11. 1963

39,00 
Možnosti izbire in priložnosti v vsakdanjem življenju so glasba, na katero plešemo...

Stephen King: BILLY SUMMERS (broširano)

18,95 
Sloviti Stephen King se je s tem romanom, ki je pravzaprav preplet kriminalke in vojne zgodbe, poklonil povprečnemu ameriškemu mestecu in malemu človeku.

Stephen King: INŠTITUT (broširano)

19,95 
V mirni ulici v predmestju Minneapolisa vlomilci v gluhi noči neslišno umorijo starše Luka Ellisa, njega pa odpeljejo s črnim terenskim vozilom.

Stephen King: KONEC IZMENE

13,29 
Trilogija o Billu Hodgesu, 3. del

Stephen King: MRTVA STRAŽA

39,00 
Zbirka kratkih zgodb Mrtva straža je v knjižni obliki prvič izšla leta 1985 (posamezne zgodbe so bile objavljene revijalno). Prinaša dvaindvajset del, od tega osemnajst kratkih zgodb, dve noveli (Balada o prilagodljivi krogli in Megla, ki je leta 2007 dobila tudi uspešno filmsko upodobitev, pod katero se podpisuje Frank Darabont) in celo dve pesmi.

Stephen King: OBSTATI (trda vezava, 2 knjigi skupaj)

39,00 
Strašljiva pripoved o pandemični gripi, ki pomori večino svetovnega prebivalstva, je postavljena v sodobno Ameriko, kjer skuša peščica preživelih na novo vzpostaviti družbo, a se mora pri tem spopasti s silami zla, ki jih vodi Temni mož, Mračnjak.

Stephen King: POMLAD, POLETJE, JESEN IN SMRT

29,00 
Knjiga Pomlad, poletje, jesen in smrt prinaša štiri novele, ki se razlikujejo od Kingovih običajnih grozljivk, po katerih slovi.