Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Vadim Zeland: APOKRIFNI TRANSURFING 1

24,00 
Osvobajamo zavest

Ruski fizik Vadim Zeland nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1 predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih odnosih.

Vadim Zeland: APOKRIFNI TRANSURFING 2

24,00 
Osvobajamo dojemanje
Apokrifni transurfing 2: Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano. To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.

Vadim Zeland: KOMPLET APOKRIFNI TRANSURFING

Original price was: 48,00 €.Current price is: 45,00 €.
Komplet vsebuje knjigi: - Apokrifni transurfing 1 in - Apokrifni transurfing 2

Vadim Zeland: KOMPLET TRANSURFING REALNOSTI 1 – 5

Original price was: 97,50 €.Current price is: 92,00 €.
Prenovljena izdaja svetovne uspešnice, tokrat v kompletu petih knjig.
Transurfing realnosti ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.

Vadim Zeland: PROJEKTOR POSEBNE REALNOSTI

27,90 
Delovni zvezek za transurferje
Običajen človek ne oddaja svojih misli in namer v realnost, temveč nedejavno porablja tisto, kar mu predvajajo. Človek skoraj ne misli več – samo prebira, posluša, gleda in tako sprejema tuje programe in se odziva skladno s pričakovanji in omejitvami družbenih norm, kot bi imel vgrajeno samodejno vodenje.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI I. STOPNJA

19,90 
Prostor različic Prostor različicTransurfing ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI II. STOPNJA

19,90 
Šelestenje jutranjih zvezd V drugi knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti se boste začeli obračati k svoji duši in prepoznavati njene neomejene zmožnosti. Odkrivali boste skrivnosti starodavnih čarodejev, ki vam bodo omogočile upravljati realnost na povsem svojevrsten način. Spoznali boste čarobno silo namere, naučili se boste razširiti svoje področje udobja in podati naročilo, da bi se vam lahko uresničile sanje.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI III. STOPNJA

19,90 
Naprej v preteklost
V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti: Naprej v preteklost spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI IV. STOPNJA

18,90 
Upravljanje realnosti
V četrti knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti boste podrobneje spoznali proces nastajanja realnosti, doseganja uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad in odvisnosti ter soustvarjanja življenja. Učili se boste stati s prekrižanimi rokami in poskrbeti, da svet sam naredi prve korake v smeri vaših želja.

Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI V. STOPNJA

18,90 
Jabolka padejo v nebo
Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.

Vadim Zeland: TRANSURFING V 78 DNEH

22,90 
Praktični tečaj transurfinga.
Vnovi knjigi Vadima Zelanda je predstavljenih 78 osnovnih načel transurfinga. Če bi se jih radi naučili, poskusite uporabiti ta 78-dnevni praktični tečaj upravljanja realnosti. Edino, kar morate narediti, je, da zjutraj preberete opis enega načela in nato ves dan živite skladno s prebranim. Naslednji dan preživite skladno z opisom naslednjega načela in tako naprej. Tako se boste postopno naučili vseh načel. Načela uporabljajte tako, kot vam prišepetava intuicija. Zaupajte svoji intuiciji. Srečno!

Vadim Zeland: UPRAVLJALEC REALNOSTI

19,90 
Nadaljevanje svetovne uspešnice TRANSURFING REALNOSTI
Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.