Prikaz vseh 6 rezultatov

Aleksandra S. Kelc: 100 IN PET MISLI ZA NAVDIH

35,00 
Naj vas v dan prebudi pozitivna misel, vas dvigne in navdihne! Karte vam lahko služijo tako, da vas v dan prebudi pozitivna misel. Ali pa vam odgovorijo na vprašanje. Te karte so pripomoček, da ostanete povezani v ljubezni do sebe, da najdete pristno srečo in odgovor, kdo v resnici ste. Da vas bodo spomnile živeti v trenutku in se ga zavedati. Pomagale pa vam bodo uresničiti tudi želje.  

Anima – Jesen 2019

9,95 
V jesenski številki Anime vas vabimo k prebiranju prispevkov na temo »integracija travme«.

Anima – Poletje 2019

9,95 
V poletni številki Anime vas vabimo k prebiranju prispevkov na temo »izraznost telesa«.

Anima – Pomlad 2019

9,95 
V spomladanski številki Anime vas vabimo k prebiranju prispevkov na temo »moč simbolov«.

Letna naročnina na revijo Anima (4 številke)

Original price was: 39,80 €.Current price is: 29,85 €.
Revija Anima izide štirikrat letno, tretji teden v marcu, juniju, septembru in decembru. Naročnina zajema 4 zaporedne številke revije Anima. V opombe obvezno navedite od vključno katere številke naprej naj teče naročnina.  

Urška Puš: ONKRAJ (Zbirka 99 sporočil iz dušnega sveta + mošnjiček)

Original price was: 55,00 €.Current price is: 52,25 €.
Sporočila so globoko čutna, zelo dotakljiva. Človek sprva misli, da bodo Nagovori kot nekakšno božanje, vendar gre za jasne, včasih ostre usmeritve. Vsaka misel seže globoko v nedrje Naše Biti. Počasi se dotika sleherne celice in ji vnaša oz. vrača izvorne informacije, v katerih so vsi Sveti Zapisi o Obstoju in prepletanju različnih Svetov z Večnostjo. V tej Večnosti smo mi, naši pokojni, vsi Višji Mojstri, Angeli in Nadangeli.