Članki

Leto karmičnega razkola

Lili Sorum ekskluzivno za našo spletno stran:

LETO KARMIČNEGA RAZKOLA

Stopamo v eno izmed najbolj ključnih let svojega življenja. 2019 je najbolj karmično leto tega tisočletja, zato tovrstnega obdobja ne bomo več doživeli; ne glede na našo starost. Ključ se skriva v številu 19.

Nisem pristaš škandaloznih naslovnic in zastrašujočih misli, zato tehtno premislim preden zapišem: stopamo v leto karmičnega razkola. Tema in Luč bosta stopili v ring. Vsak v sebi nosi tako eno kot drugo, zato bomo pogosto notranje razklani tudi sami. Možen bo občutek razdvojenosti. V osebni sferi se bodo v ospredje postavili naši karmični dolgovi. Opaziti pa bo tudi Karmo kolektivnega zavedanja človeštva, sveta kot celote. Zaradi same intenzivne energije v svoji notranjosti in močnih pritiskov okolice se bo marsikatera duša poslovila, zato naj nam vsem ostane v spominu opozorilo: bodite pozorni na tiste, ki se spopadajo z depresijo ali pa so v stiski. Bodimo žarek upanja ali vsaj prijaznosti, saj lahko tako dejansko rešimo življenje.

Poleg Karme predelujemo tudi svoje otroštvo in delamo na svojem notranjem otroku. Opazili bomo prebliske, ki nas bodo ponesli nazaj v rana, najbolj ranljiva leta. Občutek nemoči in beg v iluzijo ne bosta nič nevsakdanjega. Ne ustrašite se.

To je pravzaprav naravnost fantastično!

Naši najbolj zakoreninjeni vzorci so se oblikovali v otroštvu. Vsakdo, ki jih je poskušal spremeniti in ozdraviti čustvene rane otroštva, bo pritrdil, da je to vse prej kot preprosto. Kadar se nahajamo v letu, katerega letnica nosi seštevek 3, lažje dostopamo do tistih delov podzavesti, ki nosijo spomine na otroštvo, naš lasten občutek nedolžnosti in zaupanje v lepo Življenje.

Beseda Karma zveni tako grozeče, a ni grožnja, niti kazen, niti prekletstvo. Je ponovna priložnost. Stopimo skupaj kot človeštvo in ravnajmo bolje! Bolje do sočloveka, nam enakega ali ne, bolje do narave in planeta, ki poka po šivih zaradi našega onesnaževanja ter bolje do sebe.

 

KAJ PA VAS ČAKA? IZRAČUNAJTE

(navodila najdete na sliki)

Osebno leto pod vplivom števila 1

Imeli boste več fizične energije in zagona kot v letu 2018. Stopate v čas novih začetkov. Čaka vas preboj. Ne bojte se stopiti korak naprej. Od vas se pričakujeta neodvisnost in samoiniciativnost. Vse bo nekako na vaših ramenih, odvisno od vas. Tudi sami se boste več ukvarjali s seboj. Zadeve se bodo premikale bliskovito. Na počitek in lenobo raje pozabite. Pogumno se lotevajte novih projektov in ne odlašajte.

 

Osebno leto pod vplivom števila 2

Dobra novica: več časa boste imeli za počitek ter za druženje z vam ljubimi osebami kot v 2018. Obeta se vam bolj počasno leto, kar pomeni tudi, da se bodo zadeve prelagale in podaljševale. Lahko bi imeli občutek nekakšne ˝marinade˝ neodločnosti. Možna so nihanja razpoloženja. Učite se sprejemanja in počivanja. Prijala vam bosta družba in pogovor, a pazljivo, da ne postanete ”nalepka” in ne dušite oseb ob sebi.

 

Osebno leto pod vplivom števila 3

Stopate v leto srečnih naključij! Lahko bi celo dejali, da ste največji srečneži obdobja. Čas notranjega otroka, bujne domišljije in presenečenj. Otroške sanje so zdaj lažje dosegljive. Obenem se lahko znova sprožijo otroški strahovi in odpirajo čustvene rane. Bodite pozorni, da vsake pripombe (pre)hitro ne doživljate kot osebni napad. Usmerjajte svojo domišljijo v pozitivno smer in uživajte v ustvarjalnosti.

 

Osebno leto pod vplivom števila 4

Polagate nove temelje življenja, ki naj ne bodo zgrajeni na ruševinah starega. Izbirajte torej novo. Bodite bolj resni in odgovorni kot v letu 2018.  Možna so podoživljanja preteklosti, analiziranje družinskih korenin in iskanje svojega bistva znotraj skupnosti. Krepite lasten občutek varnosti. Pomemben čas za fizično telo, zato mu namenite nekaj več pozornosti ter dosledno izbirajte bolj zdrav način življenja.

 

Osebno leto pod vplivom števila 5

Sprememba je stalnica v tem času. Obeta se vam leto nihanja, negotovosti, sprememb in predvsem razsežnosti. Namen je prepoznavanje globine in širine Življenja ter sebe. Opozoriti pa vam moram, da so novosti tega leta namenjene predvsem spoznavanju drugačnosti zato se verjetno ne bodo obdržale. Število 5 označuje čutnost in senzibilnost, zato več časa namenite lastni senzualnosti. 5 v 50 odtenkov sive ni slučaj!

 

Osebno leto pod vplivom števila 6

Čustveno izjemno intenzivno leto, ki vam prinaša mnogo izzivov na področju odnosov. Negujte brezpogojno Ljubezen do sebe. Pojavila se bo potreba po presoji ali odnosi temeljijo na Ljubezni, Resnici ter spoštovanju in, če ne, potreba po spremembi. Lahko je zelo boleče obdobje, saj se marsikdo (tudi vi) pokaže v pravi in ne ljubeči luči. Dobra novica: če si želite naraščaja ali zaljubljenosti, odprite srčno čakro.

 

Osebno leto pod vplivom števila 7

Prehajate v čas čustvenega odmika, zato boste nekoliko bolj hrepeneli po trenutkih miru sredi vrveža. Ste v obdobju osebnostne in duhovne rasti, analiziranja in tuhtanja ter Življenjskega učenja. Okolica vam bo morda očitala, da ste bolj asocialni ali odmaknjeni. Razložite, da potrebujete nekaj osame in časa s seboj, a ne opravičujte se zaradi tega. Zelo ugodno obdobje za študij, pisanje in urejanje pravnih zadev.

 

Osebno leto pod vplivom števila 8

Dobra novica: ugoden čas za posel in finančni razvoj, a uspeha boste deležni le, če ste na poti svojega poslanstva in iskrenosti. V tem času bi lahko bili čustveno bolj hladni. Ne bo vam dišalo namenjati vašega časa, energije in pozornosti zaman v ”kar nekaj”. Osredotočajte se na rezultate. Življenje bi se lahko postavilo na glavo. Možno je krepko prestrukturiranje vaših načel in vrednosti ter prioritet.

 

Osebno leto pod vplivom števila 9

Obdobje zaključevanja; torej žetve. Ozrite se 8 let nazaj in opazujte kako ste sami pridelali rezultate, ki jih imate. Pričakujte večjo razpoznavnost, tudi slavo, zatorej pazite na glas, ki seže v deveto vas: o Vas. Lahko je tudi slab. Obeta se vam čustveno leto, katerega namen je temeljito čiščenje. Odpravite odnose, navade, osebe in predmete, ki vas ne krepijo. Kadar boste v dvomu, sledite občutku miru.

 

 

Z Ljubeznijo za vas

LiLi SoRuMhttp://www.lili-sorum.com/blog/category/numerologija/