Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Admiral William H. McRaven: ZAČNITE PRI POSTELJI

20,00 
Admiral William H. McRaven nam v tej knjigi razkrije deset življenjskih naukov, ki jih je usvojil med urjenjem pri specialnih enotah vojne mornarice in so mu pomagali premagati nevšečnosti in ovire tako v dolgoletni vojaški karieri kot v vsakdanjem življenju. Brezčasna knjiga, ki je napisana z izjemno skromnostjo in optimizmom, ponuja preproste in vsesplošne modrosti, koristne nasvete in spodbudne besede, ki bodo navdihnile čisto vsakega bralca.

Anne Frasier: POIŠČI ME (broširano)

24,00 
Vsi imamo družinske skrivnosti. Sorodnika, ki je rajši zbežal kot šel v vojno. Družinsko dragocenost, priigrano v nezakoniti partiji pokra. Skrito zvezo s prepovedano ljubeznijo. Toda Reni Fisher, glavna junakinja romana Poišči me avtorice Anne Frasier, ima precej mračnejšo družinsko skrivnost: njen oče je razvpiti morilec iz Inland Empira; in uporabljal jo je kot vabo, s katerimi je žrtve zvabil v njihovo smrt.

Colin O’Brady: 12-URNI POHOD

24,00 
Namenite si en dan, premagajte svoj um in odkrijte svoje najboljše življenje

Dr. Camilla Pang: KAKO DELUJE ČLOVEK

23,90 
Kako razumeti ljudi okoli sebe? Kako prepoznati njihove motivacije, vedenje ali celo obrazno mimiko? In kako se naučiti družbenih namigov, ki narekujejo človeško vedenje?

Faith Hogan: DAMSKI POLNOČNI PLAVALNI KLUB

24,90 
Čustvena zgodba o novih prijateljstvih in kar se da polnem življenju...

Rachel Abbott: IN TAKO SE JE ZAČELO

24,00 
Mračna, izjemno berljiva in izvrstno zasnovana psihološka kriminalka.

Sigrid Nunez: KAJ PRESTAJAŠ

21,90 
Pripovedovalka opisuje niz srečanj z različnimi ljudmi v svojem vsakdanjem življenju.

Sigrid Nunez: PRIJATELJ

21,90 
Prijatelj je občuteno in virtuozno izpisano premišljevanje o prijateljstvu, izgubi in žalovanju ter hkrati slavljenje čudežne in zdravilne moči človeško-pasje povezanosti.

Tom Inglis: PASJA LJUBEZEN

21,90 
Zgodba o človeku, psu in življenju, polnem ljubezni in skrivnosti