Prikaz vseh 6 rezultatov

Jacob Israel Liberman: ŽIVLJENJE V SVETLOBI

28,90 
Kako se v znanstvenih izsledkih o svetlobi razgrinja umetnost življenja
Ste se že kdaj vprašali, kako rastline točno vedo, v katero smer se obrniti, da ujamejo žarke vzhajajočega sonca, da se lahko odvija proces fotosinteze, brez katerega ne bi bilo življenja na Zemlji?

Joe Vitale: BREZ PROGRAMIRANIH VZORCEV

28,90 
  • Ste pripravljeni sneti okove s svojega telesa?
  • Ste pripravljeni na čudeže?
  • Ste pripravljeni narediti konec omejitvam?

Joseph Murphy: ZAŽIVI BOGATO

18,90 
Prevzemite nadzor nad svojim življenjem! Zahtevajte pravico do bogastva! Spoznajte čudežno moč in dosezite vse, kar si želite. Naučite se uporabljati to moč, ki prebiva znotraj vas in se predajte svobodi, sreči, bogastvu in miru s pomočjo knjige Privabite bogastvo. Preberite jo, izvajajte postopke opisane v njej in zagotovo bo to zadnja knjiga, ki jo boste prebrali, da bi spremenili vaše življenje na bolje.

Paramhansa Yogananda: KAKO POSKRBIMO ZA SIJOČE ZDRAVJE IN VITALNOST

18,90 
Kdo si v življenju ne bi želel več energije in radosti? V tej knjižici Yogananda podaja praktične, navdušujoče in za vsakogar primerne predloge, kako si naberemo več energije in zdravja. Ta svež, dinamični pristop k fizični in mentalni vitalnosti je lahko pomemben košček v sestavljanki vašega duhovnega potovanja.

Robert Moss: AKTIVNO SANJANJE

31,90 
Onkraj omejitev svojega jaza do divje svobode
V knjigi Aktivno sanjanje je govora o treh ključnih praksah: o življenju v skladu s svojimi sanjami, ki tke energije in vodstva iz sveta sanj v naš vsakdan, o šamanskem lucidnem sanjanju in o zavestnem življenju.

Russell Targ: BREZMEJNI UM

29,90 
Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti
Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih velikokrat ne jemljemo resno, pa vendar številne znanstvene raziskave dokazujejo, da imamo izjemno sposobnost razvijanja teh darov.