Prikaz vseh 5 rezultatov

Aleksandra S. Kelc: 100 IN PET MISLI ZA NAVDIH

35,00 
Naj vas v dan prebudi pozitivna misel, vas dvigne in navdihne! Karte vam lahko služijo tako, da vas v dan prebudi pozitivna misel. Ali pa vam odgovorijo na vprašanje. Te karte so pripomoček, da ostanete povezani v ljubezni do sebe, da najdete pristno srečo in odgovor, kdo v resnici ste. Da vas bodo spomnile živeti v trenutku in se ga zavedati. Pomagale pa vam bodo uresničiti tudi želje.  

Emily Enveritas: HIŠA NA PRAGU KANADSKE DIVJINE I: DEŽELA GRIZLIJA IN PUME

19,80 
Knjiga je na prvi pogled res le romantična zgodba z erotičnimi vložki, vsebuje pa sporočila na več ravneh. Rdeča nit v ozadju napetega pustolovskega odhoda v divjino in ljubezenskega dogajanja je iskanje sebe, prepoznavanje pravih vrednot in lastne pristnosti ter soočenje z obrambnimi mehanizmi pred zavrnitvijo, neustreznostjo in razočaranjem, ki jih pozna vsak od nas.

Nataša Zupanc: SLEČENA

25,00 
Dragi bralec, bralka, pred teboj je nadaljevanje knjige Oblečena v kente. Slečena. Kakšen je moj odnos do zgodbe, ki je bila doživeta, in do zapisanih besed v knjigi? Zelo živ in pretresljiv. Veliko solza je bilo potočenih ob spominjanju na najbolj žalostne dogodke, na velike preobrate, vse dokler ni nastopilo zelo močno spoznanje -  hvaležnost. Ostala sem živa.

Nenad Vladić: OD TALENTA DO USPEHA – POPOTOVANJE VELIKANOV

26,90 
Podajte se na dogodivščino z desetimi uspešnimi Slovenci...

Taja Veroti – Tjaša: (PO)MOČ NUMEROLOGIJE

22,00 
(Po)moč numerologije je popolni vodnik po numerologiji za vsakdanjo rabo in pomoč, osebno rast in duhovni razvoj. Pojasnjuje, kako na nas vplivata ime in priimek, kakšna je življenjska pot vsakega posameznika, kakšne so stvarne posledice numerološke disharmonije.