Prikaz vseh 11 rezultatov

Eileen Caddy: BOG JE GOVORIL Z MANO

23,90 
Velika radost je, ko nekaj naredite po trenutnem navdihu. Ko to storite, najdete pravo svobodo Duha. Našli boste novo radost in svobodo, za kateri želim, da bi ju imeli vsi moji otroci. Življenje je tako preprosto. Ohranite ga takšnega. Naj vas nič ne obremenjuje ali stiska. Vse je dobro. V sedanjosti živite na polno. - Eileen Caddy

Ellen Dugan: PRAKTIČNI NASVETI ZA ZAŠČITNO MAGIJO

31,90 
Izčrpen vodnik za ustvarjanje močnih in učinkovitih zaščitnih urokov zase in za druge.

Jayadev Jaerschky: AKTIVIRAJTE SVOJE ČAKRE

29,90 
Knjiga je zaklad tako za začetnike kot tudi za napredne učence, navdihnili pa so jo zapisi dveh velikih mojstrov joge, Paramhanse Yoganande in Swamija Kriyanande.

Jayadev Jaerschky: JOGANANDOVE MEDITACIJE

33,90 
Učenja Paramhanse Joganande o meditaciji so globoka in predstavljajo pomemben del njegove duhovne zapuščine. Jogananda je poudarjal, da je meditacija ključna praksa za duhovno rast in samouresničitev. Z redno in iskreno meditacijo se lahko posamezniki povežejo s svojim višjim jazom in izkusijo božansko prisotnost v sebi.

Richard Webster: ASTRALNO POTOVANJE ZA ZAČETNIKE

29,90 
To, kar ste v spanju počeli že tisočkrat, lahko s pomočjo tega priročnega vodnika postane popolnoma zavestna izkušnja. Kmalu se boste naučili zapustiti svoje telo ter samozavestno in varno raziskovati astralno sfero.

Richard Webster: KREATIVNA VIZUALIZACIJA ZA ZAČETNIKE

27,90 
Priljubljen avtor Richard Webster predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vključno z nasveti, kaj storiti, če vas na tej poti pričakajo težave.

Richard Webster: MAGIJA Z NIHALOM ZA ZAČETNIKE

27,90 
Nihalo je močno orodje za vedeževanje in odločanje, ki pa je hkrati dovolj majhno, da ga lahko nosite s seboj in uporabljate kadar koli. Z le nekaj minutami vaje ga lahko začne uporabljati vsakdo!

Savitri Simpson: GLOBLJI POMEN SANJ

27,90 
Sanje ponujajo dragoceno okno v delovanje uma in globlje vidike jaza. Z raziskovanjem različnih jogijskih učenj in vaj avtorica osvetljuje številne načine, kako lahko sanje uporabimo za lažjo osebno rast in samouresničitev.

Svami Krijananda: BISTVO SAMOURESNIČITVE

31,90 
»Samouresničevanje ali samouresničitev je spoznanje v vseh delih telesa, uma in duše, da ste zdaj lastnik Božjega kraljestva; da vam ni treba moliti, da bi prišlo k vam: da je Božja vseprisotnost vaša vseprisotnost; in da je vse, kar morate storiti, le izboljšati svoje spoznanje.«

Svami Krijananda: PREBUDITEV NADZAVESTI

27,90 
Pokojni plodoviti pisatelj, skladatelj, dramatik in svetovno priznani duhovni učitelj, Svami Krijananda, v eni od svojih številnih knjig, Prebuditev nadzavesti – Kako z meditacijo do notranjega miru, intuitivnih uvidov in večjega zavedanja, v ospredje postavlja pomen meditacije.

Svami Krijananda: ZGODBE IZ JOGANANDOVE MLADOSTI

15,90 
Avtor, neposredni in tesni Joganandov učenec, piše: »V tej knjigi sem skušal prikazati Joganandovega duha; duha, gorečega od ljubezni do Boga, nežnega od sočutja do vseh ljudi, odpuščajočega, prijaznega, humornega, a odločnega in silovitega, ko je bila potrebna moč.«