Prikaz vseh 11 rezultatov

Džnanavatar Svami Šri Juktešvar Giri: SVETA ZNANOST

15,90 
»Namen te knjige je čim jasneje pokazati, kako so si vse veroizpovedi v svojem bistvu enake; da se resnice, ki jih vcepljajo najrazličnejše religije, ne razlikujejo niti za ped; da se tako zunanji kot notranji svet razvijata samo po eni poti; in, nenazadnje, da vse svete knjige priznavajo samo en končni cilj.«

Ilchi Lee: POVEZOVANJE S SEBOJ

25,90 

Kako do jasnosti in razširjene zavesti z meditacijo epifize

Sodobni človek je prek današnje tehnologije prek konic prstov povezan s celim svetom, že v trenutku se lahko povežemo s komerkoli na kateremkoli kotičku zemeljske oble, a vendar se vse pogosteje omenjajo vse večji občutki osamljenosti, kar se še dodatno okrepi, če se ne moremo iz takšnega ali drugačnega razloga videti v živo. Sodobna tehnologija je razgalila rak rano današnje dobe: občutek nepovezanosti, ne samo z drugimi ljudmi, ampak predvsem s seboj.

Jayadev Jaerschky in Sahaja Ellero: ŽIVETI AVTOBIOGRAFIJO JOGIJA

29,90 
Avtobiografija jogija je knjiga, ki nam odpre vrata v naš um in duha. Delo je prava zakladnica brezčasne modrosti, življenjskih naukov, večnih resnic ter učinkovitih orodij in tehnik, ki nam pomagajo na poti domov, in presega vse verske, družbene in geografske okvire. Ta duhovna klasika je in bo še naprej vzbujala široko občudovanje po vsem svetu, saj je presegla samo sebe ter postala resnično živa knjiga. »V njej so moje vibracije,« je potrdil Jogananda. Te so kot balzam za našo dušo, saj nam prihajajo naproti od enega največjih jogijskih mojstrov našega časa.

Jayadev Jaerschky: JOGODA – JOGANANDOVE ENERGIZACIJSKE VAJE

29,90 
Joganandove energizacijske vaje – Ozdravite in spremenite svoje življenje.

Jayadev Jaerschky: KRIJA JOGA

29,90 
Na podlagi učenj Paramhanse Joganande je krija joga starodavna in močna tehnika osvoboditve, preobrazbe in razsvetljenja. Skozi stoletja so jo učili največji jogiji, na Zahodu pa jo je v našem času predstavil veliki mojster Paramhansa Jogananda, ki jo je v svoji Avtobiografiji jogija opisal kot ‘letalsko pot’ in ‘najlažji, najučinkovitejši in najbolj znanstveni način za približevanje Neskončnemu’.

Lisa Peschel: VSE O RUNAH

18,90 
Praktični vodnik po njihovi uporabi pri vedeževanju in magiji
Odkar pomnimo, si človek želi razlagati preteklost, sedanjost, predvsem pa prihodnost. Vedno znova se oziramo v nebo in si mislimo, da mogoče pa tokrat bomo prišli do odgovorov, kako naprej. Ker smo že od nekdaj obdani z naravo na Materi Zemlji, ne čudi, da se obračamo nanjo pri iskanju odgovorov na vprašanja o svojem obstoju in življenju. Prerokujemo in vedežujemo ob pomoči marsičesa, od zvezd do kamenčkov, od vode do Lune, od morja do ognja, od univerzuma do navadne prsti.

Mantak Chia, Christine Harkness-Giles: PI GU ČI KUNG

25,90 
Mojster Mantak Chia in njegova soavtorica Christine Harkness-Giles pojasnita pi gu prehrano, predstavita recept za čaj nesmrtnosti, podrobneje razložita pi gu vaje za žvečenje in nazorno prikažeta pravilno izvajanje ustreznih či kung energijskih vaj. Pojasnita uporabo pi guja v odmikih v temnici, kjer se z njim krepi duhovno zavedanje in povečujejo duševne sposobnosti in modrost.

Paramhansa Jogananda: ZNANSTVENO PODPRTE ZDRAVILNE AFIRMACIJE

16,90 
V tem klasičnem vodniku, knjigi Znanstveno podprte zdravilne afirmacije, za zdravljenje telesa in duha z močjo življenjske energije, nam Jogananda v preprostem jeziku razloži, kako nas afirmacija lahko preobrazi.

Paramhansa Yogananda: ČLOVEK, KI JE ZAVRNIL NEBESA

18,90 
Humor Paramhanse Yoganande
Zakaj je humor tako globoko cenjen? Smeh je eden največjih užitkov v življenju. Radost je temelj našega obstoja.

Svami Krijananda: KAKO POSTATI RESNIČNI KANAL VESOLJA

15,90 
Veliko pomembnih informacij o višjih sferah in svetovih in tudi o tem, kakšne pasti nas čakajo, kadar želimo kanalizirati, ne da bi ob tem očistili sebe in se pripravili na sprejemanje božanskega navdiha.

Swami Kriyananda: RAZKRITE PATANDŽALIJEVE SKRIVNOSTI

27,90 
Modrost Paramhanse Joganande, kot jo predstavi njegov neposreden učenec Swami Krijananda.