Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

Aleksandra Veble: BISERNA KOPEL

25,30 
Nov roman slovenske avtorice o ljubezni, odvisnosti in odnosih.

Aleksandra Veble: HRIBARCA

25,00 
Roman
V romanu Hribarca avtorica opisuje lahkotno in preudarno, tudi v vaškem žargonu, zgodbo vaškega življenja in zgodbo svetovne popotnice.

Colson Whitehead: FANTJE IZ NICKLA (broširano)

12,95 
Roman, ki je pisatelju prinesel že drugo Pulitzerjevo nagrado, odstira še eno temno poglavje ameriške zgodovine, opisano skozi zgodbo dveh fantov, po krivem obsojenih na grozljivo prestajanje kazni v prevzgojnem domu na Floridi.

Dharma Queen Matthews: GLAS SRCA

19,90 
Sirota Charlotte Brightwood ni imela srečnega otroštva, ko pa je spoznala lady Getrude Gustave in jo je ta vzela pod svoje okrilje, se je njeno življenje povsem spremenilo. Charlotte je zanjo pripravljena storiti prav vse, tudi poiskati izgubljeni Rokopis, zaradi katerega je obseden ves London.

Glennon Doyle: NEUKROTLJIVA

25,90 
Neukrotljiva ni zgolj razburljiva in obenem ganljiva zbirka intimnih spominov. Je prepričljiva budnica! Je zgodba o ženski, ki je spoznala, da odgovorna mati ni tista, ki se žrtvuje in na obroke umira za svoje otroke, temveč tista, ki jim pokaže, kako celovito živeti.

Josef Winkler: TREPALNICO SI IZPULIM IN Z NJO DO SMRTI TE ZABODEM

15,00 
Winkler, Büchnerjev nagrajenec leta 2008, beži v jezik, beži v svet, zarotitve je vtiskoval v papir ali jih najdeval na filmskem platnu. In pisanje, pisanje je zanj siamsko prepleteno z branjem. Pisanje je branje. Trepalnico si izpulim ... je zbir reportaž, bolje, filmsko, montaž, kolažiranja. Popotnik Winkler, nemalokrat z družino in filmsko ekipo, ki snema njegovo pisateljsko snemanje sveta, v Mehiki, Indiji, Italiji.

Katarina Keček: UMETNOST ZAVIJANJA Z OČMI (broširano)

28,50 
Junakinja romana Lidija S., cinična bančna uslužbenka, mama in žena, se vsako jutro pred ogledalom vpraša, kaj bi bila rada ta dan.

Lara Prescott: SKRIVNOSTI, KI SMO JIH VAROVALE (broširano)

14,95 
Dve ženski vohunki. Prepovedana knjižna uspešnica. Knjiga, ki je spremenila pot zgodovine. Navdušujoča zgodba o nastanku Doktorja Živaga, ki ni nič manj pretresljiva kot sam roman!

Milena Miklavčič: OGENJ, RIT IN KAČE NISO ZA IGRAČE, 1. del

30,00 
Milena Miklavčič se poigra z 'ljubezenskim ognjem' naših dedkov in babic in kačjimi jeziki 'debeloritih' nevoščljivih sosed.

Milena Miklavčič: OGENJ, RIT IN KAČE NISO ZA IGRAČE, 2. del

30,00 
Babice, hčere, vnukinje
Tudi v drugem delu knjige Ogenj, rit in kače niso za igrače: Babice, hčere, vnukinje so zbrane resnične zgodbe žensk (tudi nekaterih moških). Pozoren bralec bo namreč hitro opazil, da se težave in stranpoti medsebojnih odnosov v zadnjih sto letih niso kaj prida spremenili.

Nataša Zupanc: OBLEČENA V KENTE

23,00 
Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletata sodobni in tradicionalni svet.

Nataša Zupanc: SLEČENA

25,00 
Dragi bralec, bralka, pred teboj je nadaljevanje knjige Oblečena v kente. Slečena. Kakšen je moj odnos do zgodbe, ki je bila doživeta, in do zapisanih besed v knjigi? Zelo živ in pretresljiv. Veliko solza je bilo potočenih ob spominjanju na najbolj žalostne dogodke, na velike preobrate, vse dokler ni nastopilo zelo močno spoznanje -  hvaležnost. Ostala sem živa.