Hrana nove dobe: Fermentirana hrana, kombinacija hrane, kokosova maščoba, brezgutenska hrana, živa hrana. Vse to z več kot 50 slastnimi in preprostimi recepti in velikimi slikami, ki ti pocedijo sline.
Minka Gantar: KO IMAJO ČAKRE ŽUR
Minka Gantar: KO IMAJO HORMONI ŽUR
Kako harmonija ponovno oživi naša čustva, misli in telo
Minka Gantar je združila mnoga znanja s področja zdrave prehrane in osebne rasti. Knjiga Ko imajo hormoni žur izžreva navdih, toplino in pozitivno energijo. Pisana je za ženske, ki jih premetavajo hormoni; priporočljiva pa tudi za moške, da lažje razumejo svojo žensko.
Nara Petrovič: EKOLOŠKA NASELJA IN TRAJNOSTNA KULTURA BIVANJA
Nina Bavdek: VEGANSKO PREPROSTO OKUSNO
Nomi Shannon: PRESNI GURMAN
Živa hrana je eden najpomembnejših elementov v življenju posameznika, ki si prizadeva živeti zdravo in kakovostno življenje. Knjiga Presni gurman v besedi in z izvrstnimi fotografijami nudi spoznanje, da sveže, nekuhano sadje, zelenjava, semena, oreščki, žita in stročnice niso le poglavitni vir hranil, ki jih potrebuje naš organizem, temveč da nudijo tudi izvrsten gurmanski užitek, ki zadovolji še tako zahtevnega sladokusca.
Okakura Kakuzô: KNJIGA O ČAJU
Pomlad je prinesla tudi ponatis »čajne biblije« Knjiga o čaju, ki jo podpisuje japonski učenjak in umetnostni kritik Okakura Kakuzo (1863–1913). Avtor je raziskoval tradicionalne običaje in prepričanja ter gradil mostove med zahodno in vzhodno kulturo. Temeljno in cenjeno delo o zgodovini, filozofiji, kulturi in obredih pitja čaja na Japonskem navdušuje s svojo prefinjenostjo in odprtostjo, pa tudi s pronicljivim komentarjem o azijski kulturi.